Heippa SNY! Kiitos suuri paketista ja kortista! Noro on ihanaa! Miten osasitkin niin hienon tumman sähkönsinisen sävyn valita! Ja karkit olivat namia! Paketti tuli aivan loistavalla ajoituksella raskaan työpäivän jälkeen. Korttikin saavutti minut, kiitos muistamisesta! Meinasin itsekin jo unohtaa koko päivän, kunnes töihin parkkipaikalta kävellessäni asian muistin. Vielä mennään parikymppisten joukossa, mutta vuoden päästä maaginen kolmekymmentä häämöttää edessä. Kriisi taisi olla jo pari vuotta sitten aiheen tiimoilta :).

Ja tässäpä kuvaa vihdoin ja viimein... (suklaarusinoiden kohtalo ei jääne epäselväksi...)

Muutto on ohi ja uuteen työhön vanhaan työpaikkaan palaaminen mennyt mukavasti. Neulomaan en ole ehtinyt, mutta paikallisen lankakaupan kylläkin olen bongannut ja sinne meinasin tänään suunnata, tosin oli kiinni lauantain kunniaksi. Ehkäpä maanantaina ehdin ajoissa valikoimiin tutustumaan.

Uusimman Modan selasin ja vaihteeksi kivoja malleja oli runsain mitoin. Päässä kummittelee edelleen muutama muu toteutettava malli, mutta ehkä aloitan neulomisen tässä melko täydessä arjessa ilman neulontasohvaa (lattiatyynytkin on kyllä ihan jees) ohjeen tuella. Ei tarvitse muuta kuin neuloa ja välillä ohjeesta suuntaa lukaista.

Kotosalla ei nettiasennukset ole sujuneet suunnitelmien mukaan, joten saas nähdä kuinka kauan kestää, että pääsen aktiivisemmin blogiani päivittelemään. Ostoksissa on entisiäkin esiteltäviä sekä tietysti SNY-paketin haluan esitellä. Ja sellainen kutina on, että ensimmäistä palkkapäivääni juhlistan lankakaupassa...