Tänään tuli taas muutama kilometri kaupungilla tallattua ja koska sinkoilimme kaverin kanssa eri puolille aina välillä keksien eri kauppoja, joissa piti käydä, ei reittimme ehkä kovin järkevä ollut. Mutta mitäs siitä, kivaa oli, neitikin viihtyi hyvin matkassa mukana ja lämmintä riitti niin, että junassa kotimatkalla hiki virtasi. Matkaan tarttui taas vähäksi aikaa tekemistä:
1799471.jpg

Punainen mohair olympianeuleeseeni, vaaleansininen nauhalankaa yhteen puseroon jota olen himoinnut ja nyt sattui lankaa tarjouksessa olemaan. Ja tuo reippaan oranssi kangas on tyttären itsensä valitsema housukangas. Noh, ei ainakaan pääse syksyllä patikointiretkillä katoamaan, kun noin kirkkaan värin valitsi. Vähän on tummanoloinen kuva, mutta ei nyt jaksa alkaa säätämään kuvankäsittelyn kanssa, painaa sen verran tuo muutaman tunnin mittainen reissu.

Tuo viininpunainen mohair on anny blatt "Fine kid" -lankaa (51 % kid mohair, 49 % villaa). Vaaleansininen nauhalanka on Kolibrin "Cotton" ja jo nimestä voi päätellä sen olevan täyttä puuvillaa. Alekorin löytö ihanasta lankakaupasta. Tuossa kaupungissa, jossa kävimme tänään on kovin eri tyylisiä lankakauppoja ja tietysti suosikkini on se kaikkein kauimmainen. Tunnelma on siellä paras ja valikoima ihanan värikäs. Ja se alekori, niin, näiden nauhalankojen hinta oli pudotettu kolmasosaan. Olin oikein onnellinen tästä löydöstä.

Ja jottei ostosreissu olisi pelkästään äiteetä ilahduttanut, niin neitokainen sai uuden askartelusetin mukaan ja siitä onkin tehty jo synttärikortit sekä kaverille että neidille itselleen. Ja tietysti jäätelö kuuluu asiaan tällaisena päivänä.