Hiljaista ollut täällä taas, kun kävimme Saksan puolella. Stuttgart jäi vain läpiajoksi ja majapaikassamme myöhästyimme tyttären kanssa paikallisbussista, joten jäi myös Aalenin käsityökaupat tutkimatta. Mutta paluumatkalla pysähdyimme Wiblingenin luostarissa katsomassa kirjastoa ja tältähän siellä näytti:

2069783.jpg

Matkaan  otin mukaan vaiheessa olevat sukat ja nyt tänä aamuna päättelin ne. Sukat valmistuivat jo perjantaina ja käyttöäkin niille oli, kun hotellissa alkoi minun varpaita palelemaan. Olen tätä nykyä kovin kylmäkinttuista sorttia.

2069773.jpg

Lankana on Regian Jet Set Color (75 % villaa, 25 % polyamidia) ja melko tarkkaan tuo 100 g kerä näihin humpsahti. Jotenkin tuo varren tekeminen on aina kauhean hidasta, varsinkin kun yrittää tehdä vähän pidempää sukkaa. Kantapäähän kun pääsee, niin alkaa työ joutumaan huomattavasti sutjakkaampaan.

Loppuviikoksi on meille taas odotettavissa lunta, pitänee laittaa parit talviset neulomukset taas työnalle ja etsiä vihdoin lankaa omaan takkiin. Saksan kurssi sekä opinnot nyt hieman hidastavat tätä neulomisharrastusta eikä blogittaminenkaan edistä opintoja yhtään...