Koska nurkat alkavat pursuamaan lankoja, on niitä oletettavasti syytä myös käyttää pois. Niinpä mustaa merinoa on päätynyt, jälleen kerran, puikoille. Ensimmäinen kokonaan tämän vuoden puolella tehty työ on tässä:


Kevyt pipo, joka jäi hieman liian lyhyeksi, mutta eiköhän tuolle käyttöä ole tiedossa kevättalvella. Tästä piti tulla pipo rinneravintolaan (niinkuin niissä oikeasti kovin paljon istuisin), mutta ehkä siihen käyttöön päätyy toinen puikoilla oleva pipo. Malli on omasta päästä revitty taasen.

Mies laskeskeli tuon pipon valmistumisen jälkeen (2.1.09), että tätä vauhtia ehdin saamaan yli 500 neuletta valmiiksi tänä vuonna. Alkoihan jo tuo miettimään kelle niitä voisi joululahjoiksi antaa. Noh, totuus taitaa olla aivan toinen ja neuletahti hiljentyä huomattavasti puolen kuun jälkeen, mutta toivottavasti edes jotain ehdin saamaan valmiiksi. Ompelukone pitäisi nostaa joulutauon jälkeen takaisin pöydälle, mutta niin pitkälle en taida vielä ehtiä, paljon muitakin hommia hoidettavana sitä ennen.