Näitä on nyt tullut tehtyä muutamat... Valmistuneet samana päivänä kuin nuo edellisen postauksen tuotokset ja tällä kertaa omaan käyttöön.


Sama kangas, eri puolet ylöspäin. Napit ovat helmiäisnapit ja hinnan huomasin vasta ostettuani ko. napit... Nooh...tasoittaa tilannetta, kun kangas oli puoli-ilmaista... Viaton Tyynyliinoja on edelleen yksi työnalla, sillä napit ja tuo hahtuvakuvioinen kangas loppuivat (en siis saa nättiä käännettä tehtyä), joten tuo tyynyliina saa vetoketjun kiinnityksekseen, kunhan sellaisen muistan ostaa. Huomenna pitäisi suunnata kaupunkiin kangaskauppaan taas pitkästä aikaa.

Tämä pipo on puolestaan valmistunut jo aikaa ennen tyynyliinojen ompelusessiota, mutta kuvaaminen jäi kuten myös kuvan lisääminen tänne.

Väri on vähintäänkin imelä, mutta piti kuluttaa noita jämälankoja pois, tosin edelleen näitä vaan tuolla sohvan lähistöllä pyörii.

Neulehaaveita olen onnistunut kasvattamaan taas, valitettavasti aika käy kovin rajalliseksi kaikkien toteuttamiseen. Toisaalta ei ainakaan pääsisi kovin helposti kyllästymään omaan neulevarastoonsa. Onneni onkin, että vanhempieni luokse olen varastoinut melkoisen villapaita-arsenaalin, josta on hyvä ammentaa paitoja, kun tällä hetkellä käytössä oleviin ehtii kyllästymään. Paitsi että ne ovat paksuja paitoja, nyt on tarvetta kevyemmille neuleille... Loputon suo, mutta ah, niin ihana suo tämä neulemaailma Hymy