Ei ole kovin hurjasti taas esiteltävää viime aikoina syntynyt. Opintosuunnitelman rakentaminen ja sivuaineen valinta onkin ollut haastavaa ja mietintämyssyä rasittavaa touhua, lähinnä sen takia, kun on niin paljon kaikkea kivaa ja mielenkiintoista mitä voisi opiskella. Olympialaisneuleesta en ole päässyt vieläkään varmuuteen vaan sitäkin pyörittelen päässäni. Ja tokihan ne työtkin aina välillä aivokapasiteettia varaavat.

Mutta melkein valmista olen saanut, tytölle neuloin yhdestä jämälangasta huivin, joka on nyöriä vaille valmis. En ole tuotokseen tyytyväinen, ainakaan näin käsissä pyöriteltynä. Olohuoneeseen on uusi sohvatyynyn päällinen tullut neulottua, vielä puuttuvat napit ja itse tyyny. Kuvia laittelen näistä kun viimeisteltyä saan ne.  Kesälomareissulta tuli otettua mukaan erään kirjoneulepaitani jämiä Floricaa ja niistä taidan laittaa nyt sukat puikoille. Tuo lankahan ei taida olla paras sukkalanka, mutta lienee syytä nyt pitää jotain neuletta koko ajan käsillä, niin saan tuota lankavarastoani pienennettyä ja hyvällä omallatunnolla lisääkin lankaa ostaa :)

Ja niin, Ikuisuusprojekti on edennyt taas hivenen. Eilen sainkin yläselkäni jumiin, kun päivällä tunnin poikineen neulaa kankaaseen pistelin.

Iloista alkanutta viikkoa!