2082903.jpg

Ja tarkemmin:
2082910.jpg

Ihania kaksipuoleisia satiinikankaita. Näistä tulee 1 kpl kapeita pöytäliinoja ja epämääräinen määrä tyynyliinoja. Schlossbergin tuotantoa tehtaanmyymälästä erinomaisen sopivaan hintaan (n. 6,7 €/kg).

2082892.jpg

Tällaisia on puikoilla, punainen kaulaliina tyttärelle ja pipo velipojalle. Puikoilla on edelleen myös kesäpusero itselleni, elättelen toiveita sen suhteen kevään aikana. Nyt on aika nauttia talvesta eikä vielä miettiä moisia juttuja ollenkaan.

2082900.jpg

Uusi kerä sukkalankaa, kun sain edullisemmin kuin omalta kylältä. Ja jos olisin huomannut liikkeen -20 % alennuksen, olisin tainnut poimia jokusen kerän mukaan. Noh, tapana ei ole kerätä nurkkia täyteen tavaraa odottamaan mahdollista käyttöä vaan enemminkin ostan tarpeeseen ko. hetkellä, mutta kai sitä nyt yksi sukkalankakerä pitää jemmassa olla neulehimon iskiessä, eikös?

Keksin myös kaksi ihan ehdotonta vaatekappaletta, jotka täytyy pikimmiten toteuttaa. Slipoverit tyttärelle ja minulle, molempiin on jo värit mielessä ja lankakin ainakin neidin neuleen osalta. Maitolankaa päätyy puikoille, tai ehkä soijaa, nojaa, jompaa kumpaa aion kokeilla.