Viikon ajan odotetut langat ovat saapuneet! Kivaa! Nyt vaan täytyy jemmailla niitä piilossa, että mies ei heti keksi mitä saa lahjaksi. Ja tämän uskallan tänne kirjoittaa, koska en usko hänen täällä käyvän lukemassa. Mutta jos käy, niin paree näyttää yllättyneeltä Jouluaattona!

1078296.jpg
Eli lahja valmistuu tuosta harmaasta langasta, jota on koko kilo. Vähän ylimääräistäkin mukana, mutta eiköhän sillekin käyttö löydy. Paksummat puikotkin tulivat mukaan, kun muistin vähän väärin oman puikkovaraston sisällön. Ja nuo mustat kerät ovat omaan pipoon.

Harmaa lanka on nimeltään Samoa ja 50 % puuvilla, 50 % polyakryyli (mahdetaankohan tuota edes noin kirjoittaa...). Valmistaja lienee GGH Saksasta. Musta on saman firman Aspen-niminen lanka ja 50 % merinovillaa, 50 %  polyakryylia. Sukkapuikot jäivät ostamatta, mutta ainoastaan hyvä sillä tyhjäsin lomapakon ja kolikkokukkaron sisällön kokonaan käydessäni kangaskaupassa hakemassa takkiin tarvikkeita lisää ja nuo langat. Tulipahan taas saksaa harjoiteltua käytännön tilanteissa, puoliakaan minulle puhuttua en tainnut ymmärtää, mutta asiani sain hoidettua, se kai se pääasia on.

Nyt neulomaan!