Kylläpä taas vastusti työn loppuun saattaminen. Ensin mallin pitsineule tuntui todella hitaalta tehdä (tosin ne nyt tuntuvat yleensä aina minulle hitailta) ja sitten ratsastusonnettomuuden vuoksi en pystynyt vähään aikaan mitään tekemään. Mutta nyt on jo melkein valmista. Malli on Modasta 2/2007 ja lankana käytin tuolla aiemmin esittelemääni Mississippi-lankaa. Lankaa kului reilut 250 g kaikkiaan, eli ei paljoakaan. Loppulangallekin on jo vähän suunnitelmia olemassa.

1246429.jpg

Hihat tein taas yhdellä kertaa kahdella kerällä. Olisi muuten niidenkin valmistuminen voinut kestää ja kestää...

1246423.jpg

Malli on kietaisupusero ja nyörit siihen valmistuivat nopeasti tuppilonyöritekniikalla. Tähän työhön olen oikein tyytyväinen nyt, kun tuon puseron torso-osan tein osin uusiksi. Ensimmäisellä kerralla tuli puserosta liian lyhyt minun makuun, yksi mallikerta lisää ja hyvältä vaikuttaa.Vielä reunoista puuttuu virkkauksella tehtävät viimeistelyt, mutta kun en omista sopivan kokoista virkkuukoukkua, on niiden tekeminen suunnittteluasteella. Nyt vain odottamaan kevätkelejä ja uusien, vielä haaveissa olevien, hameiden ja kesäpuseroiden valmistumista. Ja sen virkkuukoukun ostamista. Kumma kun tuntuu, että aina keksin jotain puuttuvaa välinevarastostani...*pyörittelee silmiään*

Sohvi, joka edelleen parantelee hajonnutta selkäänsä ja toivoo hartaasti fysioterapeutilta torstaina lupaa nousta takaisin hevosen selkään ja palata punttisalillekin.