Sukkien asettelu on tyttären aikaansaannosta. Pienet jalanlämmittimet sain valmiiksi jo viikonloppuna ja ovathan nämä jo monta kertaa jalassakin olleet. Hieman kuvan värit ovat väärät, tuota vaaleanpunaista on sukissa enemmän kuin kuvassa. Lanka on Regian Galaxy "Saturn" ja oikein mukavaa neulottavaa. Pienen piti käyttää näitä päiväkodin luisteluretkillä, mutta vesirokko otti ja iski ennen luistelua, joten vähiin on siltä osin käyttö vielä jäänyt. Toivottavasti vielä ensi viikolla on luistelukelejä, niin pääsisi itsekin sitäkin lajia kokeilemaan tälle talvelle. Vesirokko on pitänyt meidät nyt pois uimahallista ja muista menoista lasten kanssa.

Uuden kodin neuleneitsyys on siis mennyt (voiko moista edes olla olemassa?) ja puikkoja langan kera on alkanut levitä muuallekin kuin edellisessä postauksessa esitettyyn astiaan. Olen ilmeisesti asettumassa taloksi. Kai tuo naapurin vesivahinkokin aikanaan kuivaa ja lattia uuden pinnan saa.

Tänään pääsin hiplailemaan alpakan villaa raakana, olipa pehmeää ja silkkistä! Eräs työkaverini on neuleaddikti hänkin ja nyt vaihtelemme lehtiä sen lisäksi, että juomme kahvia karamelli-siirapilla ryyditettynä. Mistä tulikin mieleeni, että poiminpa uuden Modan lehtihyllystä mukaan. En ole oikein varma tilaisinko Modaa vai en, jotenkin tuntuu, että kyseinen aviisi kovin toistaa itseään, vaikka jälleen kerran oli toki kivojakin malleja mukana ja erityisesti edellinen numero sai sormet syyhyämään.