Ääh, mitenhän tuokin otsikko muka tähän viestiin liittyy... Nooh... Joulupaketteja oli minullekin muutama kertynyt ja eräästä niistä kaivautui esiin tämä:Kaffe Fassetin Kauneimmat neuleet kirja. Melko värikkäitä (oli tiedossa kyllä) neuleita, niistä vähän väri-iloa ja inspiraatiota omiin kokeiluihin. Tosin omat kokeilut tulevat olemaan huomattavasti maltillisempia väritykseltään, taidan olla vähän tylsä tässä suhteessa. Selitän kyllä asiaa yleensä sillä, että tyylini on hillitty... Hillittyä työtyyliäni varten hankin tänään harmaan housupuvun, työelämään siirtyminen puolentoista vuoden kotiäitiyden jälkeen on edessä, onneksi edessä on pehmeä alku ja töiden aloitus etänä, näin ensalkuun...

Ja sitten erinomaisen huono kuva tämänhetkisestä projektista, slipari itselle. Ei ilmeisesti kannattaisi kuvata kovin väsyneenä shoppailupäivän jälkeen, kun ei edes salamaa jaksa ottaa pois käytöstä.

Tämä slipari on valmistumassa minulle ja olen sitä tässä joulun tienoilla ehtiessäni tehnyt. Onneksi on miehellä pitkä loma, niin ehtii äippäkin harrastamaan paremmin... Mittasuhteet ovat kuvassa hieman pielessä, mutta koska kuva on muutenkin epäonnistunut, niin menkööt tämän kerran. Jospa kohta tulisi hankittua uusi objektiivi toiseen kameraan ja keskityttyäkin kuvaamiseen pelkän kuvan näppäämisen sijasta.

Sellaista täällä, mukavaa vuoden vaihdetta ja alkavaa vuotta 2009!