Eilen illalla sain tv:n ääressä tämän huivin valmiiksi. Kätevää käsityöaikaa nuo pari koukuttanutta sarjaa. Takaisin asiaan siis. Lanka on jo parissa edellisessä viestissä mainittu Thalja, malli viimeisimmästä Ullasta kansikuvaneule Aquila, joka sytytti heti kun sen näin. Tämä Thalja lanka oli reilusti ohjelankaa paksumpaa, mutta hyvä tuli.  Lankaa kului reilut 200g, onneksi lankakaupan rouva sitä minulle jo valmiiksi varasi, kun ensimmäisellä kerralla vain vähän ostin.

1490093.jpg

Huivi karvan verran alle 2 m. Eiköhän tuosta riitä kesällä kirkkoon olkapäille peitettä. Nyt vain pitäisi keksiä, että mitä teen tuosta vajaasta 50 g:n kerästä vielä. Saisikohan siitä vaikka laukun aikaiseksi.... hmm... Yhden jämälankakerän taidan mennä nyt kuitenkin laittamaan sukkapuikoille, kun huivin kuivumista edelleen odottelen. 

EDIT Muutamaa tuntia myöhemmin.... vaihdoin tuon kuvan vähän edustavampaan, tässä huivi on pingoituksen jälkeen odottamassa päättelyä. Tuo kuva ei ehkä anna parasta selvyyttä siitä, kuinka ilmava huivi on.

Nuo edellä mainitut sukat eivät ole päässeet alkuunsa edes, kun etsin sukkapuikkojani. Edelleenkään en ole niitä löytänyt, sitä vastoin löysin muutaman unohtuneen jämälankakerän, olen näköjään jemmaillut erilaisia pussukoita vähän sinne sun tänne. Jos vaikka tässä joku päivä kävisin nekin läpi ja niille käyttösuunnitelmatkin tekisin.