Ihme hommia nämä tekniikan jutut... Moneen päivään ei usb-modeemi halunnut herätä henkiin eikä tarjota minulle surffailun ja blogittamisen ihanuutta. Pari kertaa olen jo ehtinyt asiakaspalveluun soitella ja lähes repiä hiukset päästäni, mutta tänään tämä sitten päätti alkaa toimimaan. En valita.

Työ- ja hoitopäivän poikkesimme tyttären kanssa lankakauppaan ja voi mikä aarreaitta se olikin! Lankaa oli vaikka ja mitä, hinnat ehkä hieman korkeat joiden tuotteiden osalta, mutta palvelu oli toimivaa. Sieltähän sitä sitten lankoja taas matkaan löytyi, tyttärelle on mielessä ollut neulepusero ja nyt sellainen lähtee puikoille (piti tehdä yksi huivikin...ööh..ja opiskella ja kaikkea muutakin...noh, onhan nuo yöt tehokasta aikaa...) .

Salaisten juttujen lisäksi ostin teetee:n primaveraa, neitokainen valitsi itse värin ja ruskeaa neuletta lähtee syntymään, kunhan saan puikot minun kanssa samaan paikkaan (neulojan virhe, muuttaa _ilman_ puikkojaan...), uusia en enää ilkeä ostaa, alkaa puolisko kuitenkin kommentoimaan puikkovarastostani.. Tuohon neuleeseen näkemys on taas päässä, josta se uloskin pitäisi saada tuotettua. Nyt kyllä tuntuu todella monet asiat roikkuvan aivan täysin... Mutta toisaalta tämä kotinetti helpottaa varsin monien asioiden hoitamista.

Koitan tuossa illalla lapsukaisen mentyä nukkumaan saada kuvia siirrettyä kameralta, niin ei tarvitse enää näitä kuvattomia tekstejä lueskella. Palaillaan!