Ei ole pipo edennyt mihinkään, pitäisi vielä sentin verran neuloa ja sitten pääsisin kavennusten kimppuun, mutta ei niin ei. Liekö syynä liian pienet puikot käsiini (2,5) vai epätasainen käsiala vai musta lanka vai mikä, mutta jotenkin ei ole nyt natsannut tuon jutun kanssa yhtään. Mutta kyllä se varmasti joskus valmistuu, ehkä jopa ennen joulukuun alkua, jotta saan sen äitini matkassa kohti Suomea ja pukinkonttia.

Viime yönä tytär nukkui todella huonosti, joten en minäkään levänneenä aamulla noussut. Tarkoituksena oli suihkaista pyörällä lyhyt matka tyttären spielgruppeen, leikkiryhmään, mutta jotenkin päädyin valitsemaan auton kulkupeliksi. Noh, selityksenä käytin kauppareissua. Harvinaista herkkua käydä aamulla kaupassa, ruuhkaa ei ollut ja ruokaostokset oli jo tehty vähän yhdeksän jälkeen. Kioskilta löytyi matkaan uusi Verena, mallia talvi 2008. Paljon palmikoita, muhkeita neuleita ja pitsiä. Jokunen kiva mallikin löytyi taas. Lasten neuleet olivat nekin varsin muhkeita, joten en taida niitä ryhtyä toteuttamaan kuitenkaan. Pikkuhiljaa pitää tehdä päätöksiä neuleista joihin etsin lankoja Saksan puolelta, kun sinne kerran olemme menossa parin viikon päästä.

Muutaman kuukauden olen haaveillut muutamasta kirjasta, jotka ajattelin tilata Amazonista, kun seuraavan tilauksen sinne teen, samalla pitää tilailla opiskeluun kirjoja ja vähän tuohon toiseen aikaa vievään harrastukseen eli punttailuun liittyviä opuksia.

2033545.jpg
2033548.jpg
2033546.jpg

Kuvia klikkaamalla joutuu Amazonin sivulle, josta saa tarkemmat tiedot näistä opuksista.

Mukavaa alkanutta viikkoa!