Jämäkerien kulutusjuhla on jatkunut näin uuden vuoden aluksi. Tässäpä kaksi valmistunutta pipoa, jotka poseeraavat kulhon päällä neitokaisen kieltäydyttyä tänään toimimasta mallina. Langat ovat, jälleen kerran, merinoa ja melkein olenkin noista nyt eroon päässyt. Mutta pipomania on iskenyt. Seuraava pipo on jo mielessä ja taitaa päätyä tänä iltana puikoille, kunhan saan erään tässä koneella tehtävän homman alta pois.

Mustalla pohjalssa sinistä ruudukkoa, tämän tein itselleni. Reunaan kokeilin helmineuletta, taidan kyllä enemmän tykätä joustinneuleisesta reunuksesta. Pipo pysyy hyvin päässä, kun hiukset ovat kiinni, mutta kun päästän nuo pitkät kutrini auki, on aivan turha toivoa minkään päähineen mukana olevan nätisti. Pitänee alkaa suunnittelemaan kampaajakäyntiä.

 

Tämä on melko tumma ja synkkä sävyiltään ollakseen neiti kolmeveen uusin pipo, itse pidän vaaleammista sävyistä pienillä lapsilla jos vaikka se ihan vaaleanpunainenkaan ei suosikkeihin lukeudu. Mutta varapipoksi aivan mainio ja riittävän pitkä. Reunassa 20, 2n joustin.

Loppiaisen vietto on mennyt hieman ohi, tosin joulukuusi on riisuttu ja vielä pitäisi parvekkeeltakin irroitella havut huomista keräystä varten. Uudistunut vuodatus ilahduttaa, kunhan vielä kuvien lisäämisen saisi yhtä näppäräksi kuin ennen, eli ei tarvitsisi alkaa säätämään kuvan koon kanssa, tai sitten en vain vielä osaa tätä hallita kunnolla. Noh, ehkäpä tässä oppii vielä senkin.