Maanantaina kävimme tyttären kanssa askartelukaupassa ja sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa mukaan. Joten kotiin päästyämme ryhdyimme askartelemaan joulukortteja. Itse olen yleensä luottanut noihin kaupasta saataviin kortteihin, mutta nyt on aiempaa enemmän aikaa (muka, palkkatyöt eivät vain liikaa kiusaa tällä hetkellä) ja kolmeveekin tahtoo jo askarrella vaikka mitä. Joten tuumasta toimeen. Kasa on vielä hieman vajaa, mutta siitäpä syystä päätinkin aloittaa hyvissä ajoin, täältä kaukaa kun pitää kortit vielä ajoissa muistaakin postiin kuskata. Ja postiin pääseminen tuntuu olevan haasteellista minulle, matkahan on vain vajaa kilometri, mutta kun kotiin tullessa edessä on iso mäki, joka laittaa Keski-Suomen runsaissa mäissä treenaantuneen kroppani puuskuttamaan. Ja ei, se ei ole vuori, se on vasta mäki.

2041837.jpg

Valmiit hiutalesabluunat, reunasakset, hopea maalia ja valmiita hirviä tarvittiin tähän korttiin sinisen kartongin lisäksi.

2041844.jpg

Eilen tyttären balettitunnin aikana ehdin käydä toisessa kaupassa lisäämässä kartonki- sekä koristevarastoa ja blingbling-hiutaleita tarttui mukaan. Joulussa täytyy olla aina edes vähän blingblingiä :). Tänään pitää vielä muutamia juttuja, kuten hopeakynä tekstejä varten muistaa ostaa kaupassa käytäessä. Kuoretkin pitäisi hankkia sekä koristella, sitten voisikin kirjoitella kasan valmiiksi odottamaan postitusta.

Askarteluiden jälkeen keittiön pöytä oli puoliksi muuttunut hopean väriseksi, sillä tytär hieman innostui maalilla touhuamaan. Niin, minähän en yhtään ohi paperin koskaan sotkenut.... krhm... Päätin myös hankkia jonkin vahakankaan vihdoin ja viimein askarteluita varten meille, sille kun näyttäisi olevan käyttöä.

Ja ai niin, askartelutarvikkeiden lisäksi olen muutaman kerän lankaa sukkia, pipoa ja kaulahuivia varten hankkinut. Sukat ovat puikoilla, pipolankakin polttelee ja tekisi mieli laittaa pyöröille työn alle.

Blogin pohja löytyi Saagan varastoista.