Punaiset ja valkoinen Tennesee- kerät piti saada puikoille hyödynnettäväksi ja hetken etsimisen jälkeen ohjekin löytyi. Ja tällainen siitä tuli hieman muokattuna:

1043058.jpg
Ohjeesta jätin pitsireunat pois, kun epäilin langan riittävyyttä (varastossa oli vähän reilu 200g punaista Tennesee-lankaa) ja käteen osuivat nelosen pyöröpuikot, jolla työn aloitin. Ja jouluista mieltä lisätäkseni halusin valkoiset resorit sekä kauluksen. Tein tämän koolla 90cm, tytär on sen kyllä jo aika päivää sitten ohittanut, mutta vähän pidensin helmasta pituutta ja tosiaan nuo puikot olivat ohjetta paksummat, joten aivan passeli paita tuli.

Kauluksesta jätin resorin toisesta reunasta auki, joten sen saa nyt noin käännettyä. Helppo ja nopeatekoinen ohje, näitä voisi tehdä muillekin lapsille, jos sopiva kohde osuisi kohdalle.

Meillä on aloitettu jouluvalmistelut hyvissä ajoin, kun keväällä muutimme ja kaikki entiset joulujutut jäivät kauas taakse. Nyt hankimme sitten niitä taas pikkuhiljaa ja toivomme, että joulukuussa kotiseudulta tulevat vieraat tuovat vähän edes meidän jouluvaloja tullessaan eli saavat ne laukkuihin pakattua mukaan.

Kiitos edellisen viestin kommentoijille, enpä olisi odottanut, että heti saan kommentteja blogin avattuani :).