Nyt ei jotenkin tuo neulominen lähde ollenkaan. Päässä kummittelee kyllä yksi jos toinenkin työ, jotka haluaisin toteuttaa. Jotenkin on vain virta pois. Tai sitten vain odottelen reissua Saksan puolelle ja (toivottavasti) halvempia lankaostosmahdollisuuksia. Niin ja sitten odottelen äidiltä koto-Suomesta villasukkalähetystä, tarvitsen nimittäin mallin isälle jouluksi tehtäviä sukkia varten.

Yksi pipo, mallia Cousteu (linkki löytyy jo blogista, kunhan "puikkojen viuhdontaa" osastoa selailee, olen laiska, en jaksa linkittää uudelleen), on työn alla, mutta kun teen sitä ohuesta langasta pienillä puikoilla, ei se oikein tahdo edetä mihinkään suuntaan. Mutta ehkäpä jo ensi viikolla... Opinnotkin vievät aikaa sekä muut normaalin elämän touhut.  Yhden  neulotun tyynynpäällisen nyt vihdoin ja viimein sain viimeisteltyä. Viimeinen noista kesän tuotoksista odottaa edelleen nappien ompelemista.

Miehen palapeliprojekti sekin makaa olohuoneen pöydälle, joten en ole päässyt toteuttamaan itseäni sen enempää Ikuisuusprojektini kanssa kuin ompelukonettakaan valmiusasemiin virittelemään. Mutta kunhan se tuosta tämän illan/huomisaamun aikana siirtyy paikkaan X (oletettavasti makkariin sängyn alle keskeneräisenä) ennen puoliskon työmatkaa ja viikonvaihteen ohjelma saadaan läpi elettyä, niin minä valtaan tuon pöydän taas takaisin omiin projekteihini, joita kyllä riittää.

Nyt hakemaan purkista täydennystä päivän vitamiinitankkaukseen, tässä harmaudessa ja sateessa ei taida edes klementiinit ja omput enää riittää.