Eilenhän tämä kangas löytyi vähän vahingossa ja tänä aamuna sitten sain nuo puuttuvatkin napinlävet ommeltua. Malli on Ottobre-lehdestä Frühjahr 1/2008 mallinro 6. Kovin tuntui tyttö tuosta tykkäävän, eilen jo sovituksen aikana sinkosi eteisen peilin eteen keikistelemään. Hyvin näyttää tuo 2,5-vuotias oikea neiti olevan.

1293007.jpg

Paidan rinnuksessa on muutama vekki, niistä lähikuva:
1293012.jpg

Onnistui kohtuullisen hyvin tuo vekkien ompelu, usein tuollaisissa kohdissa tulee tuskanhiki, kun harsimista käytän lähinnä juhlavaatteita tehdessä, en niinkään käyttövaatteiden kohdalla. Aina ei se nuppineula kuitenkaan riitä, mutta tällä kertaa onneksi sujui hyvin. Vaikkei täydellisesti. Mutta ehkä alan pikkuhiljaa antamaan anteeksi itselleni sen, etteivät ne saumat aina just suorat ole. Enhän ole kuitenkaan ammattilainen.

Paita on melko väljä, joten olen ajatellut hankkia tuohon sopivan värisen satiininauhan vyötärölle kangasta vähään kokoon kasaamaan sellaisiin tilanteisiin, kun pitäisi vähän siistimissä vaatteissa olla. Ja varmaan tuo kaipaisi jonkin kivan hameen kaveriksi. Mutta ensin pitää saada itselle pusero ommeltua ja parit korjausompelukset tehtyä.

Mukavaa Ystävänpäivää!