Koska tytär meinasi omia itselleni tekemän pipon, tein hälle oman uuden pipon. Vaikka tytöllä riittää tuota lakkivalikoimaa ihan muutenkin. Nooh, tällainen tuli:
1074182.jpg
Ja jälleen jouduin päältä virkkaamaan, kun pyöröpuikot ovat pitkät kuin mitkäkin (omistan kyllä lyhyetkin, mutta jäivät kesällä vanhempieni luokse ja niilläkin taitaa olla yhdet jämä-Lofteista tehdyt villahousut seuraavaa kavereiden kestovaippailijaa odottamassa). Nämä pipot ovatkin sopivan pieni projekti illaksi tv:n ääreen, kun en ole vielä saanut ristipistotauluun mallia + tarvikkeita. Pitäisi varmaan uhrata senkin edeksi joku ilta tietokoneen ääressä ja koittaa muuttaa pikseleitä ristopistomalliksi.

Eli heti kun puhelin pirahtaa ja kutsuu minut hakemaan tilatut langat, niin ostan samalla lisää lankaa pipoihin + ne sukkapuikot ja lyhyet pyöröpuikot ja tietenkin suunnitteilla olevan työn tekemiseen pitkät paksummat pyöröpuikot. Pitkiä puikkoja täällä pyörii vaikka kuinka ja monet ja melko montaa eri kokoakin, mutta niitähän pitää olla aina valmiina, kun koskaan ei tiedä milloin pitää päästä neulomaan taas. Ja voi sitä harmitusta, kun puikot ovatkin väärän kokoiset.