Älä suotta murehdi paketin saapumisesta loppukuusta, kiireitä pitää itse kullakin. Valitettavasti kuvaa en taas heti saa siirettyä, otin kyllä tuolla paremmalla kameralla, kun mies sen mukanaan toi. Tosin jätti siirtopiuhan sinne kauas missä vielä asuu pääasiassa eikä näin ilta-aikaan tahdo pokkarilla kunnon kuvia saamaan. Täytyy yrittää muistaa huomenissa kuvata ja lisätä se tänne. En ole suuri kuvattomien postausten ystävä, vaikka nähtävästi niitä nykyisin harrastankin :/.

Lisäys vasta sunnuntaina... VIHDOINKIN  sain kuvan tänne (tosin ilman herkkupussia, köh köh...)!

Paketin sisältähän löytyi Fleece Artistin BFL Socks -sukkalankaa tiilenpunaisena. Käsin värjätty lanka on hauskan elävää ja tuntuu käsissäkin kivalle. Ja olihan sinne pakettiin herkkujakin livahtanut, pussillinen Pandan suklaarakeita. Jotenkin ovat jo suurin osa mahaani päätyneet, kummallista suorastaan.

Muista neulomisista sen verran, että neule tyttärelle ei etene, edelleenkään. Harmittaa jo oikeastaan. Tekisi mieli alkaa tekemään kivoja koristeluita, mutta koitan pakottaa itseni tekemään ensin isoimmat osat valmiiksi, jonka jälkeen voin siirtyä vielä hauskempaan osioon.

Työkaveri on käynyt firman lampolasta (joo, meidän työpaikan pihapiirissä on sellainenkin...) iiisot kasat villaa ja minun pitäisi tehdä sama reissu. Karstat ja rukit on tiedossa kuten myös kehruun opettaja, joten kevään korvilla on jonakin viikonloppuna tiedossa tiukka sormituntuma villaan. Syksyllä toivon pääseväni keittelemään itse mummoni rukilla kehrättyjä lankoja. Ai miten niin kunnianhimoista? Noh, pitäähän niitä tavoitteita olla elämässä :).

Sitä ennen on kuitenkin tiedossa kädentaitomessut Jyväskylän  Paviljongissa, en edes uskalla ajatella sinne katoavaa rahamäärää... Noh, pidetään lamaa loitolla myös tällä tavoin.